Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Snadno do světa - Cestování za hubičku

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
20. 2.
Čtvrtek

19:00

kino Panorama

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Čtvrtek 20. února 2020 - 19:00 - kino Panorama

HANA MACHALOVÁ: SNADNO DO SVĚTA - CESTOVÁNÍ ZA HUBIČKU

Přednášející nám ukáže, jak vyhodnotit cestování v současné situaci, kam vyrazit na bezpečné dovolené v létě. Poradí, jak objevit neokoukaná místa na kratší výlety po Evropě a ušetřit při nich nejen náklady, ale i čas. Podělí se o příběhy a zkušenosti ze svých cest po celém světě, kam vyráží i s dětmi a seniory. Nasajete spoustu inspirace k vlastním cestám. Naučíte se vyhodnocovat bezpečnostní a zdravotní rizika, orientovat se v nabídkách a hledat nejlepší poměr ceny a kvality. 

Cestovatelka Hana Machalová je autorkou knihy Do světa cestujte chytře, levně a často (nakladatelství Albatros) www.knihcentrum.cz/do-sveta. Měla běžné zaměstnání a bylo jí líto vidět kolegy v práci, jak zbytečně utrácí desetitisíce za letní dovolené, na které šetří celý rok. Přitom sama dokázala jet za stejné náklady i 4x ročně k moři. Jen loni navštívila 17 zemí. Píše své rady a tipy na blog www.hanamachalova.cz.

Často se objevuje v médiích, kde radí lidem, jak přizpůsobit svou životní a finanční situaci, aby mohli cestovat. Věříme, že Vás nakazí svou energií a po přednášce budete o mnoho chytřejší, jak a kam vyrazit. 

Vstupné v předprodeji: 120 Kč, v den akce a na místě: 150 Kč.

Rezervace a prodej v sídle T klubu a v TIC nebo online od 14. 1. od 8:30 hodin. Od stejného data je možná také 3denní rezervace, a to pouze online.

PARTNER POŘADU: