Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

připravujeme

We Are Domi (CZ/N), Vojtík

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
2. 8.
Pátek

19:00

Brillovka, nádvoří

Moderní pop v podání Dominiky Haškové s norskými muzikanty, předskokan Vojtík

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Pátek 2. srpna 2024 - 19:00 - Brillovka, nádvoří

We Are Domi (CZ/N), Vojtík (SK)

We Are Domi je česko-norské trio v čele s Dominikou Haškovou. Kapela vznikla v roce 2018 v Leedsu ve Velké Británii a hraje jedinečnou směs skandinávského popu, R&B a elektro-pop, jehož výsledkem je alternativní popový zvuk, který nutí k zamyšlení. Přesto si zachovává zvukovou krásu a popovou citlivost. We Are Domi charakterizují živá vystoupení s elektrizující atmosférou.  V roce 2022 na sebe strhli pozornosti díky Eurovizi, kdy vyhráli národní kolo a stali se reprezentantem ČR. Letos vydali své debutové EP, k němuž odjeli turné po ČR.

IG | FB | YT | Spotify

Vojtík je mladý umělec z Detvy. Singlem Detviansky sen z připravovaného alba na sebe nedávno strhl pozornost všech, kteří alespoň trochu sledují dění na slovenské hudební scéně. Nechte se ovládnout melancholickými melodiemi o dospívání a poslechněte si, jaké je to žít v detvianském snu.

IG | FB | YT | Spotify

Vstupné na sezení nebo stání: předprodej 250 Kč, v den akce a na místě 300 Kč. Předprodej od 21. 5. v Téčku, TIC nebo online.

Po skončení koncertu ve 22:00 budeme na velkém plátně promítat kanadsko-francouzský film Povaha lásky. Romantická komedie na věčné téma: protiklady se přitahují, ale může takový vztah vydržet?

We Are Domi video:

Vojtík:

Povaha lásky (film)